Mii de români petrec la munte zilele libere de Sfânta Maria. Prețurile la cazare

Ultima actualizare: 15-08-2019 17:46

Mii de români îşi petrec vacanţa de Sfânta Maria pe Valea Prahovei, la Braşov sau în zona Branului.

Deşi prima zi a fost înnorată, oamenii au motive de bucurie: la munte e răcoare, iar gazdele le-au pregătit tot soiul de surprize şi activităţi, ca să le facă şederea plăcută.

Oaspeţii cu numele Maria sau Marian au fost întâmpinaţi în pensiunile de la Bran cu flori, bomboane sau şampanie. Petrecerile au început încă de la prânz.

La munte, turiştii au preferat să se cazeze în hoteluri cu centru spa, ori la pensiuni care oferă spectacole sau organizează ateliere creative, astfel încât nimeni să nu se plictisească. Niște gazde, de exemplu, au adus un meşter olar din Mehedinţi.

La centrele de echitaţie a fost coadă încă de dimineaţă. Maria, a venit din Câmpina, însoţită de bunica al cărei nume îl poartă. Iar joi a învăţat trapul.

Sute de turişti au aşteptat cu orele la coadă, ca să intre în castelul Bran. Iar cei într-o formă fizică bună au fugit de aglomeraţie pe potecile de munte.

Turiştii care au ales Poiana Braşov au avut parte de o surpriză: de azi, între staţiune şi oraş circulă un autobuz supraetajat.

Singurul inconvenient al acestor vacanțe la munte este drumul: până la destinaţie, oamenii au fost nevoiţi să îndure aglomeraţia de pe DN1.

Preţurile pentru o noapte de cazare pe Valea Prahovei sau în zona Branului încep de la 200 de lei, la pensiune, şi ajung la 600 de lei, la hotelurile de 5 stele.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!   

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO