Concurs de alunecat pe zăpadă şi apă, la Păltiniş. O echipă a venit cu "grătarul plutitor"

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Zeci de tineri pricepuţi la capitolul schi sau snowboarding au încercat să îşi depăşească limitele pe pârtia din Păltiniş. S-au întrecut într-o competiţie inedită, de alunecat pe zăpadă, dar şi pe apă.

 

Temerarii s-au aliniat optimişti la start. Dar, după ce au alunecat pe zăpadă, mulţi au ajuns în apă. Totuşi, au fost şi câţiva norocoşi care "au depăşit obstacolul".

Cei care se aşteptau să nu alunece perfect pe apă s-au pregătit aşa cum se cuvine -ca pentru plajă.

Indiferent de rezultat, toţi şi-au păstrat zâmbetul pe buze, deşi afară erau doar şase grade Celsius. În competiţie s-au înscris şi şase echipaje cu ambarcaţiuni speciale.

Grătarul plutitor i-a cucerit pe toţi cei prezenţi.

"Grătariştii vin la vale pe pârtie cu salteaua lor şi cu un grătar fumegând şi ajung în bazin dar nu se scufundă. Dă-i cu micu! Hai aici la miculeţ!" , strigă cei care l-au adus,

"Prima tură am mâncat-o sus, înainte de start, nu puteam scoate micii în timpul slide-ului", recunoaşte un membru al echipei.

După mai bine de două ore, spectatorii s-au declarat fascinaţi şi au lăudat curajul concurenţilor. Şi eforturile au fost răsplătite. Cei mai buni au primit premii în bani şi echipamente sportive. Iar unul dintre schiori va pleca în vacanţă într-o staţiune din Franţa.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO