Primul bronz pe 2018 pe litoral. ”Vreau neapărat, pentru asta am venit”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

România s-a împărţit sâmbătă între două anotimpuri, aşa că în funcţie de preferinţe, oamenii au ales.

Dacă la munte zăpadă trece de un metru şi se schiază ca-n toiul iernii, la mare, cei care se ştiu puternici şi sănătoşi au sărit în valuri. Ţineţi cont totuşi de faptul că apa avut 3 grade Celsius.

Într-un singur loc, vara şi iarna s-au împletit perfect, pe platoul Bucegilor. Cer senin, soare generos, 10 grade cu plus şi un metru de zăpadă, au fost coordonatele unei zile perfecte.

Printre miile de turişti ajunşi în vârf de munte s-a strecurat însă şi o vulpe îndrăzneaţă. Splendidul animal a atras toate privirile.

Fără pic de teamă, cumătra s-a plimbat agale minute în şir şi s-a lăsat fotografiată. S-a bucurat şi ea de această zi neobişnuit de călduroasă.

Confruntaţi simultan cu două anotimpuri, turiştii şi-au împărţit şi ei ziua: dimineaţa, cât încă a fost frig, au schiat şi s-au bucurat de peisajele superbe, iar de la prânz, şi-au aruncat clăparii şi au făcut plajă.

Turistă: ”Vreau neapărat să mă bronzez, nu plec nebronzată de aici. Pentru asta am venit!

Şi marea s-a dezmorţit, în sfârşit. Dacă săptămâna trecută, în Constanța era cod portocaliu de ninsoare şi visol, acum Marea Neagră zâmbește-n soare. 

Dacă săptămâna trecută faleza de la cazinoul Constanța încremenise de frig, totul era îngheţat aici, acum lucrurile stau altfel. Sunt 17 grade Celsius în aer, aşa că nu e de mirare că oamenii au ieşit să se bucure de soare. 

Dacă vreţi să mergeți duminică la munte, este bine să ştiţi că se schiază în condiţii bune pe toate pârtiile de pe Valea Prahovei. O să fie senin şi pe litoral.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO