Cluburile din Mamaia, petreceri de pomină la deschiderea sezonului: ”Încep nopțile albe”


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 20:22
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 20:01
Categorie: Stiri Turism

La malul mării, vacanţa de 1 Mai va începe din vinerea Paştelui. Cei care au liber şi-au făcut deja rezervări, pentru că vor să stea 10 zile pe litoral.

Sau mai mult, dacă le permite slujba. Reprezentanţii cluburilor din Mamaia vor aduce DJ renumiţi care să-i distreze pe turişti, la numeroasele petreceri din staţiune.

Pe litoral, majoritatea cluburilor îşi deschid porţile începând de vineri, 26 aprilie. Atmosfera va fi întreţinută de artişti străini, aduşi în ţară de organizatorii festivalului Neversea.

Edy Chereji, PR manager Neversea: "Vom fi prezenţi alături două dintre cele mai titrate cluburi din Mamaia, cu o serie de artişti care revin la Constanța, pentru că mulţi dintre ei au fost deja la Neversea în anii precedenţi şi au fost încântaţi de ce au găsit la malul mării."

Gabriel Horț, managerul unui club: "Începem maratonul nopţilor albe vineri, 26 aprilie, alături de DJ-ul internaţional Tujamo, care - împreună cu prietenii noştri de la Neversea - ne promite o seară incendiară de festival. Încheiem maratonul celor 5 zile şi 5 nopţi alături de DJ-ul german ATB."

La un alt club din Mamaia, locurile pentru primele două zile au fost deja ocupate.

Fady Zaidan, manager club: "O să avem în fiecare zi un alt artist. Pe 27 o s-o avem pe Era Istrefi, pe 28 pe DJ-ul Mahmut Orhan, pe data de 29 o să avem pe The Motans şi Dirty Nano şi în ultima zi o să-l avem pe AronChupa."

Impresarii au trimis deja hotelierilor şi lista de preferinţe a artiştilor.

Cristina Bircu, manager hotel: "Avem artişti care doresc meniu vegetarian, majoritatea doresc să fie aşteptaţi cu fructe proaspete în cameră şi o gamă largă de băuturi fine."

Iar cei care nu şi-au făcut încă rezervare ar trebui să se grăbească.

Camelia Ciurea, director agenție de turism: "Mai sunt locuri disponibile la hotelurile de 3 stele, pentru un sejur de 3 nopţi. Preţul începe de la 250 de lei camera pe noapte, cu mic dejun inclus. La 4 stele, undeva de la 400 de lei camera."

Autorităţile au dezvăluit şi tarifele care vor fi percepute celor care şi-au propus să vină în zona de nord a staţiunii Mamaia, cu maşinile. Aşadar, de luni şi până joi parcarea costa 6 lei pe oră, iar de vineri până duminică 10 lei pe oră. Dacă facem un simplu calcul, cei care şi-au propus să vină cu maşinile vor plăti de vineri şi până duminica cu 220 de lei mai mult parcarea faţă de cea mai ieftină sticlă de şampanie din club.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Drogurile rătăcite în Marea Neagră au ajuns și la bulgari. Campanie de amploare de Paște și 1 Mai
Replica amuzantă a MAI pentru un român interesat de drogurile găsite pe litoral
VIDEO PROTVPLUS.RO