Cele 10 motive pentru care Vama Veche atrage tot mai multi turisti. Cortul in care poti dormi alaturi de alte 40 de persoane

Dată publicare: 19-06-2016 18:09
Dată actualizare: 22-06-2016 01:19


Vama Veche a fost weekendul acesta statiunea preferata a turistilor care-si petrec vacanta de Rusalii la mare.

Unii vin din obisnuinta, pentru ca iubesc acest loc special de la marea noastra, altii ajung din curiozitate, adusi de prieteni sau de povestile si imaginile postate pe internet.

Vama Veche ori "satul de la granita cu Bulgaria", asa cum ii spun strainii, cucereste tot mai multi turisti in fiecare an.

Am aflat weekendul acesta ca sunt vreo zece motive pentru care aproape 15 mii de romani si nu numai au venit in Vama veche. E nostalgia, marea care aici e de un albastru turcoise, lumea chill, posibilitatea de a lega usor prietenii, norocul de a-ti gasi marea iubire, haosul organizat, muzica, magia locului, relaxarea si mancarea! Si uite asa locul asta iti hraneste toate simturile.

Lasam plaja ca sa vedem ultimele inventii in materie de cazare la Vama Veche. Si ce poate fi mai frumos decat o vacanta in Vama Veche intr-un cort urias: cortul celor 7 simturi. Un fel de Big Brother, in care ai sansa sa traiesti pentru cateva zile cu 30-40 de oameni pe care nu ii cunosti, dar ai ocazia sa legi prietenii care cine stie pot dura o viata.

Asadar, la Vama Veche toata lumea si-a gasit pereche ori cunoaste pe toata lumea. In aceste conditii, intelegem de ce in fiecare weekend se aduna mii de turisti.


VIDEO PROTVPLUS.RO