30 de ani de rock. Concert aniversar CELELALTE CUVINTE la Bucuresti, pe 8 decembrie

Celalalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive si mai admirate trupe rock din Romania, implineste 30 de ani. Aniversarea va fi celebrata la Sala Palatului, pe 8 decembrie, printr-un spectacol-concert pe masura trupei si a varstei.

Foarte tineri, in 1981, au cautat „Celelalte Cuvinte" pentru a-i exprima emotiile si gandurile. Au trecut 30 de ani de atunci, 30 de ani in care muzica lor a bucurat generatii de fani, in care tablourile stilistice s-au succedat.

De la romantismul primei decade cu „Iarba prin par”, apoi „Daca vrei”, „Un sfarsit e un inceput”, „Scrisori iubite”, „Nu-mi da tot intr-o zi”, la protestul din „Se lasa rau”, „Cina dragonului”, „Armaghedon”, „Lupii”, „Boala de ganduri”.

A urmat apoi o imbinare intre cele doua si o reintoarcere la matca prin „Zmeie”, „Stem”, „Intre vise”. Celelalte Cuvinte si-a pastrat mereu crezul, valorile si personalitatea artistica, dobandind statutul de trupa-legenda a rock-ului romanesc.

Pe 13 decembrie 1981, in calitate de trupa a Casei Studentilor din Timisoara, Celelalte Cuvinte a sustinut primul concert in "sala festiva" a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de nastere a trupei.

Citește și
Concert Monarchy
Rock romanesc, progressive-metal, la Bucuresti, pe 30 septembrie 2011: Monarchy
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

“Celelalte Cuvinte – 30 de ani” va avea loc in data de 8 decembrie. Joi, 22 septembrie, s-au pus in vanzare biletele. Acestea sunt disponibile exclusiv in Reteaua Eventim si sunt impartite in patru categorii, in functie de pozitionarea in sala. Concertul va fi precedat de un turneu national. Datale de turneu si orasele vor fi anuntate in curand.

Cu ocazia anuntarii concertului aniversar, fanii Celelalte Cuvinte beneficiaza de o oferta speciala: primele 300 de bilete din categoria 4 au pretul promotional de 30 de lei. Dupa epuizarea acestora, tichetele din aceasta categorie vor avea valoarea de 50 de lei.

Biletele sunt disponibile prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro.

Discografie:
- 1984 – V/A – Formatii Rock #8 – vinil, Electrecord
- 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
- 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
- 1992 – LP – Se lasa rau – Vinil, Toji Production
- 1995 – LP – Armaghedon- mc, CD, Vivo
- 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
- 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
- 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
- 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Ultimele bilete promotionale la concertul lui Elvis Costello
Ultimele bilete promotionale la concertul lui Elvis Costello

Elvis Costello concerteaza pentru prima data in Romania, pe 3 noiembrie 2011, la Sala Palatului. Mai sunt 10 zile in care biletele se pot procura prin reteaua Eventim, la preturi promotionale.

Rock romanesc, progressive-metal, la Bucuresti, pe 30 septembrie 2011: Monarchy
Rock romanesc, progressive-metal, la Bucuresti, pe 30 septembrie 2011: Monarchy

Pe data de 30 septembrie 2011, incepand cu orele 18.00, trupa romaneasca de progressive metal MONARCHY va concerta in clubul Silver Church din Bucuresti, urmata de artistul japonez visual kei HITT.

Conventia Internationala de Tatuaje vine la Bucuresti, pe 14-16 octombrie. Concert NIGHTLOSERS
Conventia Internationala de Tatuaje vine la Bucuresti, pe 14-16 octombrie. Concert NIGHTLOSERS

In weekendul 14-16 octombrie, cei mai buni artisti din lume participa la intalnirea anuala de la Bucuresti. Cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment de gen din Romania va avea loc la World Trade Center, in timpul zilei.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.