Weekend-ul incepe cu hip-hop si se incheie cu dance. Dragonu', Tranda si Inna canta la Timisoara

14-12-2012 16:49


Inna cancan

Weekend plin de muzica buna in Timisoara. Artisti cunoscuti din muzica romaneasca le vor oferi fanilor concerte de neuitat. Si artistii locali au pregatit cateva surprize pentru timisoreni.

Vineri, Dragonu', un cantaret de muzica hip-hop, vine sa cante in Timisoara in clubul Setup Venue. Artistul va lansa si in orasul de pe Bega cel mai nou album al sau, intitulat “Dragos V’o Da”. Evenimentul va incepe de la ora 22:00, iar biletul de intrare costa 15 lei. O seara cu muzica hip hop va fi si in Club Daos, unde Tranda va sustine un concert de promovare al albumului pe care l-a lansat in toamna, numit “Evolutia”.


In Porto Arte, formatia timisoreana Pragu’ de Sus va lansa un videoclip nou. Evenimentul va incepe de la ora 21:00, iar biletul de intrare costa 15 lei.


Sambata, cantareata din Romania cu cel mai mare succes international vine sa cante la Timisoara. Inna va sustine un concert in Heaven Studio. Biletul de intrare pentru fete va fi 15 lei, iar pentru baieti, 30 de lei. Clubul Le Cinema organizeaza un concert aniversar. Andra va urca pe scena pentru a sarbatori alaturi de fanii sai doi ani de Le Cinema.


In Setup Venue va mai fi o aniversare. AnonimTM, o organizatie care promoveaza curentele musicale underground, implineste 14 ani de existenta. Acestia au pregatit o seara speciala, in care responsabili cu muzica vor fi Rawcutz, Newgotti, mc Tina sau Injektah.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO