Weekend cu muzica pe toate gusturile: folk cu Zoia Alecu, hip-hop cu Parazitii sau house cu Dj Sava

Ultima actualizare: 07-05-2012 00:27
Zoia Alecu

Atat clubberii cat si cei care isi doresc un sfarsit de saptamana mai soft, pot avea incredere deplina in amfitrionii lor care au pregatit muzica pentru toate gusturile.

“Parfumul” de weekend pare ca prinde contur inca din aceasta seara. La Heaven vin baietii de la Parazitii. Pentru reprezentantele sexului frumos intrarea este libera, pe cand baietii care vor sa participe la concert trebuie sa scoata din buzunare 15 lei.

Daca va doriti o seara de joi mai linistita, dar plina de buna-dispozitie, puteti opta pentru un spectacol de stand-up comedy sustinut de Doru Octavian Dumitru. Artistul va asteapta in clubul Le Cinema, unde bilet de intrare este de 20 de lei.

Vineri, weekend-ul incepe “pe bune”. Fratelli te invita sa afli “Who’s The Best?” pe ritmurile lui Dj Johnny DaMix care vine sa le arate timisorenilor ca distractia este o chestiune de talent.

Daca preferi alt gen de muzica, poti merge in Bunker, unde cei de la Worms vor sustine un concert de rock sarbesc, iar trupa Blazzaj te asteapta in Club Daos de la ora 21:30.

Sambata , Porky’s Pub are un invitat special: Zoia Alecu. Aceasta incepe sa cante folk in 1973, iar din 1986 pana in 2005 a facut parte din trupa Sfinx Experience. Dupa dizolvarea trupei, se intoarce la prima ei dragoste: muzica folk. In februarie 2007 editeaza primul album de autor intitulat “Vino aici”, care contine 10 piese printre care si arhicunoscutele “Oua de roua” sau “Trei galosi”. Dupa prezenta la Timisoara, Zoia Alecu va concerta si la Arad, duminica seara de la ora 20 in Club Flex. Pretul biletelor este de 15 lei.

La Heaven se anunta o noapte incendiara, alaturi de Ellie White si Dj Sava. Domnisoarele se distreaza gratis, iar baietii platesc 20 de lei.

Daca vrei sa te intorci in timp si sa asculti rock&roll-ul anilor 1950, trupa The Weekend Band iti propune o seara de cover-uri rock si blues. Evenimentul va avea loc sambata de la ora 21:30, la Porto Arte unde, in continuarea concertului vei avea parte si de stand up comedy cu actorii Laurentiu Plesa si Razvan Munteanu.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO