Vineri se deschide patinoarul din Piata 700. Vezi care sunt preturile si GALERIE FOTO

06-12-2012 13:56


patinoar, piata 700, timisoara

 Iubitorii patinajului pe gheata vor avea o surpriza maine. De la ora 13:00, in parcarea din Piata 700, se va deschide primul patinoar din acest sezon de iarna.

 Patinoarul din parcarea Pietii 700 a fost realizat de Primaria Timisoarei, in colaborare cu doua firme din oras. Acesta va avea o suprafata de 400 de metri patrati si este “cel mai important proiect de iarna al Timisoarei”, dupa cum afirma primarul Nicolae Robu.

Am reusit sa finalizam patinoarul din Piata 700. E un proiect al Primariei si vor fi preturi foarte mici, accesibile pentru toate buzunarele. Sunt discounturi foarte mari pentru elevii din clasele I-VIII pentru ca ne dorim ca ei sa fie principalii beneficiari. Este un patinoar nou si este cel mai interesant proiect tematic inainte de Craciun”, a declarat edilul sef.

Tariful de intrare pe patinoar pentru un adult este de 8 lei, iar pentru grupuri de minimum cinci persoane, pretul va fi la jumatate. Inchirierea patinelor costa tot 8 lei.

Pentru copii, tariful de acces va fi de 4 lei. Acelasi pret il vor avea si patinele de inchiriat pentru copii. Pentru grupurile mai mari de zece copii, preturile scad la jumatate atat pentru accesul pe patinoar, cat si pentru inchirierea patinelor.

Patinoarul va avea o oferta speciala si pentru parintii care vin impreuna cu copiii. Tariful de acces va fi de 8 lei pentru familiile de minimum trei persoane. Adultii vor plati si 8 lei pentru inchirierea patinelor, iar copiii 4 lei.

Tariful pentru pensionari este de 4 lei, intr-un interval orar ce se va stabili ulterior, iar persoanele cu dizabilitati vor avea acces gratuit.

Ultimul tarif, este cel “last minute”. Astfel, va fi o reducere de 50% la accesul pe patinoar si inchirierea patinelor in ultima jumatate de ora a fiecarei serii.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO