Un punct de trecere a frontierei va fi deschis temporar.Cum poti ajunge in trei tari in cinci minute

24-05-2013 11:08


Frontiera cu Bulgaria

Singurul punct de frontiera din Romania, care face legatura intre trei tari va fi deschis temporar in acest sfarsit de saptamana. Acesta este cel mai vestic punct al tarii.

Sambata si duminica, intre orele 10:00 si 18:00, va fi deschis temporar Punctul de Trecere a Frontierei Triplex, care leaga localitatile Beba Veche (Romania), Rabe (Serbia) si Kunekhaza (Ungaria). Astfel ca, in doar cinci minute poti ajunge in trei tari.

Scopul deschiderii temporare a acestui punct de frontiera este sarbatorirea zilei cooperarii euroregionale din regiunea Dunare – Cris – Mures – Tisa.

Astfel, pentru cetatenii romani, trecera frontierei spre Serbia se poate face in baza pasaportului sau a cartii de identitate. Persoanele care mai au buletine de identitate vechi, nu le pot folosi pentru a trece frontiera.

Reamintim tuturor participantilot la traficul transfrontalier ca pentru orice informative referitoare la trecerea frontierei de stat, pot suna la numarul de telefon unic 021 – 9590, unde aspectele semnalate vor fi preluate de catre politistii de frontier care vor actiona in consecitna, legal, de la caz la caz”, au transmis reprezentantii Politiei de Frontiera.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO