Un politist local va supraveghea cu un binoclu centrul Timisoarei, din balconul Operei

27-05-2013 14:21


timisoara,reflexie in apa

 Pe langa patrulele de politisti locali in uniforma care asigura ordinea si disciplina in centrul orasului, Politia Locala a decis sa supravegheze zona si de la inaltime. Un agent va sta in balconul Operei si isi va ghida colegii acolo unde sunt probleme.

 Dana Seracin, purtator de cuvant al Politiei Locale Timisoara: “Ca urmare a faptului ca patrulele de politisti locali in uniforma sunt usor de observat de catre cei care incalca normele de convietuire sociala, ordinea publica si comit fapte precum furturi din buzunare, agasarea timisorenilor care circula in zona centrala prin apelarea la mila publica, precum si alte fapte de acest gen, Politia Locala Timisoara a decis ca pe langa patrulele in uniforma sa asigure supravegherea Pietei Victoriei si prin observarea zonei centrale de la inaltime”.

Astfel, un politisti local dotat cu binoclu va sta in balconul Operei de unde va ghida prin statie patrulele de politisti din strada, acolo unde observa ca au loc incalcari ale legii. Aceasta masura este luata pentru a reduce numarul de infractiuni intrucat odata cu inceperea sezonului cald, centrul Timisoarei devine loc de promedata atat pentru turisti cat si pentru locuitorii orasului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO