Un nou nume anuntat pentru Festivalul de Jazz care va avea loc in vara anului 2014, la Timisoara: Al Jarreau

Ultima actualizare: 09-03-2014 07:03
Al Jarreau

 Emblema a jazz-ului mondial, cu 21 de nominalizari si 7 premii Grammy castigate, Al Jarreau va concerta la Timisoara, in luna iulie a acestui an, in cadrul Festivalului JazzTM.

 Al Jarreau va urca pe scena din Piata Victoriei, in a doua zi de festival (10 iulie) si va incanta publicul cu muzica sa, de la ora 22:30.

Premiile Grammy, steaua pe Hollywood Walk of Fame si premiile Downbeat Critics Award, printre care – Best Vocalist of the Year, sunt doar cateva dintre distinctiile primite de Al Jarreau datorita stilului unic de interpretare si a timbrului vocal inconfundabil.

De-a lungul anilor, a colaborat cu Miles Davis, George Duke, Joe Sample, George Benson, Chick Corea, Quincy Jones, Natalie Cole, Nancy Wilson, Rick Braun si altii.

Al Jarreau a urcat pe scenele celor mai prestigioase festivaluri din lume, iar in data de 10 iulie va fi prezent la Timisoara, impreuna cu Joe Turano, John Calderon, Mark Simmons, Chris Walker si Larry Williams.

Artistul mai este cunoscut pentru scrierea si interpretarea coloanei sonore a serialului de televiziune “Moonlighting” (1984-1989), al carui staruri au fost Bruce Willis si Cybil Sheperd.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO