VIDEO! Un fast-food din Complexul Studentesc a fost nimicit de flacari. Focul, pus intentionat

Dată publicare: 22-11-2013 14:35
Dată actualizare: 25-11-2013 11:40


 A fost panica azi-noapte in Complexul Studentesc din Timisoara, unde un fast-food a ars din temelii.

 Flacarile inalte de aproape zece metri riscau sa cuprinda un alt restaurant, dar si un camin aflat in imediata vecinatate. Din primele cercetari facute de pompieri, se pare ca focul a fost pus de o mana criminala.
 
Incendiul, extrem de violent, a izbucnit in jurul orei trei dimineata. Flacarile inalte si extrem de violente ar fi putut in orice moment sa ajunga la un camin studentesc situat in apropiere.

Mai multi studenti au sarit imediat sa stinga incendiul insa nu au avut nicio sansa in fata valvataii care a cuprins extrem de rapid constructia realizata din termopan. Unii au incercat, de la etajul intai al caminului, sa intinda pe geam un furtun si sa incerce sa stinga focul.

"A fost agitatie mare, striga lumea ca arde si eu am crezut ca a luat foc caminul", a spus o studenta.

Un echipaj al pompierilor a intervenit cu apa si spuma si, intr-o jumatate de ora, pericolul a fost indepartat. Din cauza caldurii, mai multe geamuri de la caminul aflat la doi pasi de fast-food s-au spart. Pompierii spun ca focul a fost pus de o mana criminala.

Dawid Dwerman, patron fast-food: "Am barul de 8 ani, probabil a fost o mana criminala. Aveam 15 angajati, acum nu stiu ce se va intampla cu ei".

Nicoleta Tutunaru, purtatorul de cuvant al ISU Timis: "S-a constatat ca intreaga locatie a fost stropita cu material inflamabil, deci a fost o ardere generalizata. A fost vorba de o actiune intentionata din primele cercetari de la fata locului".

Patronul localului nbu avea asigurare iar cei 15 angajati ai sai, au ramas, de astazi, pe drumuri.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO