Trupa Akcent canta LIVE in acest weekend la Timisoara. Afla unde sunt cele mai tari petreceri

10-08-2012 10:59


Akcent

 Un sfarsit de saptamana invaluit in petreceri. De asta vor avea parte timsorenii care inca nu au plecat in concediu.

 Dupa o lunga perioada cu temperaturi arzatoare, vremea se mai racoreste asa ca noptile insotite de evenimente pentru toate gusturile sunt binevenite. Asa ca amatorii de distractii sunt invitati la dans, in compania artistilor cu nume sonore si a muzicii bune.

Prima seara care deschide seria petrecerilor este vineri. Clubul Pantheon a pregatit o surpriza pentru fanii trupei Akcent. Artistii vor sustine un concert LIVE de la ora 23:00. Akcent, trupa de baieti care a innebunit toata Europa cu hituri ca “That’s my name”, “My Passion” si “I’m Sorry” canta la Timisoara in ultimul lor concert in tara, inainte de plecarea in turneul din U.S.A.

In aceeasi seara, Club 30 da startul la “All Summer Party”, un eveniment pe ritmuri de oldies, cu bauturi delicioase. Distractia incepe inainte de miezul noptii.

La No Name se organizeaza o petrecere cu muzica electronica, marca Miss I, Arthuro si Loxique. Muzica va rasuna pana dimineata si nu numai, pentru ca buna dispozitie sa continue sambata si duminica pe timpul zilei. Intrarea la eveniment va costa 10 lei pana la ora 01:00, iar cei mai intarziati vor scoate din buzunar 15 lei.

Sambata, distractia continua. La Pantheon te intorci in timp spre anii Disco. Animatoarele frumoase vor face parte din decor, iar muzica buna te va insoti pana in zorii zilei. Petrecerea incepe la ora 23:00, iar fetele au intrarea libera.

Weekendul ia sfarsit cu un concert LIVE sustinut de Puya, la Clubul No Name. Evenimentul are loc sambata de la ora 22:00, iar pretul unui bilet de intrare costa 20 de lei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO