Trei tineri, prinsi in timp ce desenau graffiti. Politia Locala ii pune sa plateasca ce au stricat

Ultima actualizare: 27-11-2014 16:28
graffiti, timisoara

 Trei tineri din Timisoara au fost prinsi in flagrant chiar in momentul in care desenau graffiti pe peretii pasajului din zona Jiul.

 Tinerii au varste cuprinse intre 13 si 21 de ani. Ei au fost deja amendati de catre Politia Locala, fiecare primind o sanctiune maxima pentru fapta lor, de cate 500 de lei.

Chiar daca au fost “arsi la buzunare”, tinerii nu vor scapa atat de usor. Asta pentru ca, reprezentantii Politiei Locale incearca sa gaseasca o posibilitate pentru ca acestia sa repare ce au stricat.

“Directia Politia Locala a efectuat demersurile catre Directia de Mediu din cadrul Primariei sa analizeze oportunitatea imputarii cheltuielilor pentru readucerea peretilor la starea initiala de catre prestatorii de servicii autorizati”, au transmis reprezentantii Politiei Locale.

In urma cu doua luni, reprezentantii Primariei Timisoara au inceput o campanie de indepartare a desenelor de tip graffiti de pe cladiri. Astfel ca, Politia Locala a trimis notificari proprietarilor de cladiri sa stearga inscriptiile de pe imobil, in caz contrar vor primi amenda.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO