Profesorii unui liceu din Timisoara canta pentru a cumpara saltele bolnavilor de cancer

Dată publicare: 03-12-2013 10:29
Dată actualizare: 27-11-2014 16:28


copil cancer

 Mobilizare generala in randul profesorilor de la Colegiul National Ion Vidu. Ei vor sustine un concert caritabil pentru a cumpara saltele bolnavilor de cancer internati la Spitalul de Copii “Louis Turcanu”.

 Programul evenimentului va include cantece de Craciun, lucrari din repertoriul universal, precum si compozitii proprii ale profesorilor. In total vor urca pe scena 34 de dascali, iar intrarea la concert se va face pe baza de donatii.

Evenimentul va incepe de la ora 19:00 si va avea loc in sala de concerte “Mihai Perian”, din incinta Colegiului National Ion Vidu.

Concertul este organizat de “Little People”, o asociatie non-profit care are o experienta de peste 16 ani in ajutorarea bolnavilor.

Asociația Little People ofera suport psiho-social zilnic la peste 95% din copiii bolnavi de cancer din Romania, a renovat sectii de pediatrie, ofera suport in achizitionarea aparaturii medicale necesare si in procurarea medicamentelor greu accesibile, desfasoara campanii de constientizare in comunitate si organizeaza evenimente pentru tinerii supravietuitori de cancer.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO