Topul companiilor care fac cele mai multe angajari. IT-ul si confectiile continua vanatoarea

31-01-2012 10:48


Angajati

Prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis sau al portalurilor de joburi online, angajatorii scot la bataie, in aceata perioada, cateva mii de posturi.

Cele mai multe locuri de munca scoase la concurs la inceput de 2012 in Timisoara sunt in domeniul confectiilor. Moda Tim SA a anunţat prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş că vrea să angajeze 140 de persoane. Fabrica are deschise 60 de posturi pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor şi 80 pentru confecţioneri îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice.

Problema cea mai mare nu este cea de a găsi comenzi, ci cea de a găsi oameni calificaţi şi dornici să lucreze cu acte în regulă”, a declarat Animona Huţu, director general al Moda Tim. “În continuare sunt firme care caută cu interes o piaţă nouă şi această piaţă se numeşte România, sau vestul României. Sunt şi multe firme care se întorc din China, înapoi în Europa”, a declarat directorul general Moda Tim.

Pe principalele site-uri specializate în recrutarea de forţă de muncă, cele mai multe joburi disponibile în această perioadă în Timişoara sunt în companii din automotive.

Potrivit Laurei Chilom, consultant HR ejobs.ro, cele mai posturi active sunt scoase la concurs de Continental Automotive. Peste 30 de joburi pentru ingineri, manageri de proiect şi dezvoltatori software au fost publicate de companie în ultimele săptămâni. Zece joburi în IT sunt disponibile şi la Autoliv Romania.

Pe acelaşi portal online, Bosch Communication Center are 7 posturi disponibile, iar IGK SRL caută 20 de colaboratori pentru desenare elemente prefabricate din beton armat.

Pe portalul bestjobs.ro, Hella Romania are 37 de posturi disponibile, de la consultanţi SAP la ingineri de calitate. Mahle Componente de Motor caută 17 angajaţi noi. Potrivit Monicăi Cacina, specialist marketing bestjobs.ro, alte nouă joburi sunt scoase la concurs de Siliken Manufacturing RMN.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO