Parinti speriati, dupa ce fiica lor de 15 ani a disparut de acasa

30-01-2012 17:00


Fata a plecat ca de obicei, cu autobuzul, joia trecuta, la Colegiul Tehnic din Timisoara, unde invata. Nu s-a mai intors insa acasa. Intr-un tarziu, le-a trimis parintilor un mesaj care i-a pus pe ganduri.
 

Acasa, Florenta avea absolut tot ce-i trebuie. Parintii ei au muncit pe branci sa-i asigure toate conditiile, atat ei cat si fratiorului de numai sase ani. Desi fata avea rezultate bune la invatatura si profesorii nu s-au plans niciodata de ea, Florenta se simtea ingradita. Mereu le reprosa alor ei ca o tin din scurt si nu ii lasa libertatea de care ar avea atata nevoie, asemeni celorlalte adolescente de varsta ei. Joi, fata nu s-a mai intors de la scoala si, dupa o zi, le-a trimis un SMS parintilor prin care a incercat sa-i linisteasca.

Parintii fetei sunt extrem de ingrijorati. Florenta a mai fugit o data de acasa, acum cateva luni, insa atunci a fost gazduita de sora ei mai mare, care locuieste tot in Timiosara. De data aceasta, insa, ei se tem ca fiica lor a incaput pe mainile unui raufacator, care va profita de naivitatea ei...

Diriginta fetei spune ca aceasta nu a mai dat pe la scoala de aproape o saptamana. Disperati, parintii fetei au luat legatura cu politia si au anuntat disparitia ei. Au aflat din jurnalul pe care il tinea ca prietenul ei este un tanar cu aproape zece ani mai mare decat ea, care locuieste intr-o localitate din Mehedinti si aici urmeaza sa fie cautata adolescenta.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO