Timisorenii s-au mutat la iarba verde cu tot cu gratare.Cei mai curajosi au facut si prima baie

Ultima actualizare: 04-05-2013 01:01
mici

  La Timisoara, tot orasul s-a mutat la iarba verde. Mii de oameni s-au grabit sa gaseasca cel mai bun loc unde sa-si puna gratarele.

Asa se face ca, cei care s-au trezit mai tarziu abia au reusit sa prinda un petec de pamant unde sa puna micii la sfarait. Cei mai indrazneti au facut chiar si prima baie in raul Timis, chiar daca apa este inca rece.

Cu catel si ...iepuras, timisorenii au incins gratarele in zonele amenajate de la marginea orasului. Fumul micilor se putea vedea de la zeci de metri distanta.

"Am venit sa sarbatorim aici la padure cu mititei, carnati, un gratar, un vin bun adus de dincolo. Suntem stresati tot timpul saptamanii, acum suntem in aer liber fara muzica, fara galagie, numai cu miros de gratare", a spus un timisorean.

,Am mancat deja o portie si asta e a doua portie. Carnati banatenesti, fleicile alea faine de ceafa, niste piept si carnati", a spus un alt timisorean.
 
La iarba verde au fost si timisorenii care nu au uitat ca suntem in Postul Pastelui. Ei au dat gratarele si micii pe zacusca si verdeturi.

Dupa ce au mancat bine, cei mai multi timisoreni au spus ca vor continua sarbatoarea si maine, iar cei mai indrazneti dintre ei au facut si prima baie din acest an.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO