Timisoara gazduieste, in premiera, cel mai bun spectacol de dans din lume. Cand va avea loc Lord of The Dance

20-02-2014 09:42


Lord of The Dance

 Orasul de pe Bega va gazdui, luna viitoare, cel mai bun spectacol de dans din lume, „Lord of The Dance”.

 Faimosul show creat de Michael Flatley, numit si „show-time extravaganza” va face o scurta oprire si la Timisoara, ca parte din turneul national, pe 11 Martie 2014, la Sala Olimpia, incepand cu ora 20:00.

Irlandezii lui Michael Flatley vor aduce in premiera la Timisoara precizia si grandoarea unui show care a cucerit deja intreg mapamondul. Spectaculozitatea, jocurile de lumini si elementele pirotehnice sunt doar cateva elemente care vor fura ochii spectatorilor si vor oferi un show de exceptie marca Lord of The Dance.

Povestea Lord of The Dance a inceput pe 2 Iulie 1996 in Dublin, unde Michael Flatley a organizat un spectacol grandios in doar 8 saptamani. Publicul a rasunat pe ritmurile irlandeze si a dus vorba spectacolului lui Flatley mai departe, acesta devenind cel mai comentat show de pe intreaga scena artistica. 

Biletele pentru spectacolul din 11 Martie s-au pus deja in vanzare, iar cei interesati pot sa le achizitioneze de la mall, de la ghiseul Operei Nationale Romane, Filarmonica Banatul Timisoara, dar si de la Posta Romana.

De asemenea, biletele pot fi comandate si online de pe urmatoarele site uri: www.bilete.ro, www.blt.ro,www.biletoo.ro si www.myticket.ro.

Evenimentul va fi realizat cu sprijinul Asociatiei Tineri Implicati in Dezvoltare Timisoara si Primariei Timisoara
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO