Terasele din parcuri mai asteapta un an. Motivul pentru care nu au fost deschise in aceasta vara

28-10-2013 14:45


terasa in parc, timisoara

 Desi aparitia lor era anuntata “ca sigura” in acest an, terasele din parcuri nu s-au mai deschis. Potrivit reprezentantilor primariei, acest proiect a fost lasat pe anul viitor din cauza… birocratiei, care a ingreunat planurile.

 In aceasta vara, Timisoara trebuia sa aiba primele terase in parcuri. O prima propunere era amplasarea unei terase in Parcul Rozelor, iar a doua, in parcul din apropierea Bulevardului Corneliu Coposu, langa liceul Emanuil Ungureanu. Pe langa cele doua, se faceau planuri pentru amplasarea unor astfel de spatii comerciale si in alte cinci parcuri, pentru care s-au identificat deja locurile.

A venit toamna, iar terasele nu au mai fost deschise nici pana in prezent. Potrivit viceprimarului Traian Stoia, planurile legate de acest proiect au fost amanate pana anul viitor.

Traian Stoia, viceprimarul Timisoarei: “Noi am facut o oferta cu locatiile unde sa fie deschise terasele. Am facut-o putin prea tarziu, oamenii au avut cateva propuneri, dar ei aveau deja niste afaceri. Eu vreau ca in perioada in care o sa fie inchise terasele din cauza frigului, sa pregatim documentatia necesara pentru anul viitor”.

Intrucat multi timisoreni s-au temut initial ca aparitia teraselor va ocupa o parte din spatiul verde al parcurilor, edilii au dat asigurari ca nu se va intampla acest lucru, intrucat terasele ar urma sa fie amplasate in zone unde nu exista gazon.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO