Super oferta in Complexul Studentesc. Vezi ce trebuie sa faci pentru un loc de cazare

05-10-2012 09:16


 “Ofer gazda gratuita pentru o studenta”. Acesta este anuntul cu care un timisorean a impanzit gardurile din zona Complexului Studentesc din Timisoara.

 Contactat telefonic, “facatorul de bine” povesteste ca locuieste intr-un apartament cu o singura camera si… un singur pat.

Am un apartament cu o camera si vreau sa stau cu o fata. E o camera si un pat mare. Daca vrei sa stai cu mine ca nu-mi place sa stau singur”, explica barbatul. Intrebat despre conditiile care ar trebui indeplinite de colega de camera, in schimbul acestui beneficiu de a locui fara a plati o chirie, raspunsul timisoreanului vine fara prea multe ezitari: “Daca accepti sa stai cu mine e destul, nu m-am gandit la servicii. Pur si simplu normal, e ca si cum ti-ai gasit un prieten. Daca e, e, daca nu, nu. Pur si simplu daca vrea fata. Daca vrei sa stai cu mine, tu decizi. Eu niciodata n-am fortat pe nimeni. Sunt mai linistit asa de felul meu”.

Studentele interesate de acest anunt trebuie sa stie ca binefacatorul lor are si o pretentie. Chiriasa, alaturi de care imparte acelasi pat, va fi nevoita sa suporte o parte din cheltuielile de intretinere.

Acest gen de anunturi sunt des intalnite si in publicatiile online, dar si pe retelele de socializare.

VIDEO PROTVPLUS.RO