Steliano Filip, încântat de ce a găsit la Getafe: „Aici se promovează tinerii, nu ca la noi”

Ultima actualizare: 31-10-2012 12:56
steliano filip

Fotbalistul de 17 ani dă probe în aceste zile la echipa a doua a clubului din capitala Spaniei. Juniorul crescut de LPS Banatul Timişoara a fost propus spanililor de Cosmin Contra.

Steliano Filip este la Madrid, unde dă teste la Getafe. Mijlocaşul român este oaspete în casa lui Cosmin Contra pe parcursul săptămânii pe care o petrece în Spania. „Cosmin Contra mi-a spus să trag tare, pentru că dacă voi fi primit aici, la echipa satelit, o să îmi fie bine şi îmi va fi mai uşor să ajung la prima echipă a lui Getafe, deoarece aici se promovează tinerii, nu ca la noi”, a declarat fotbalistul care va împlini 18 ani în luna mai.
Filip se va întoarce marţi în ţară, dar speră ca Getafe să îl cheme cât mai repede înapoi şi să îi ofere un contract. „Am făcut joi un joc-şcoală noi între noi. Eu am jucat fundaş stânga şi mijlocaş stânga. Cred că m-am descurcat destul de bine. Acum, am liber până luni, că ei au meci duminică. Iar marţi mă voi întoarce în ţară. Condiţiile sunt foarte bune aici. De altfel, mă aşteptam să fie aşa. La noi în ţară nu întâlneşti astfel de condiţii, poate doar la Academia lui Hagi. Eu am mai fost în probe la echipe din străinătate şi pot să spun că aici nu m-au impresionat neapărat condiţiile, ci mai mult modul cum am fost primit de colegi. Aici chiar m-au primit bine”, a spus jucătorul timişorean.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO