Stai in afara Timisoarei si trebuie sa-ti faci pasaport? Un birou mobil te scapa de griji si drumuri

29-02-2012 12:32


Pasaport biometric

Un laptop, un aparat foto si un scanner pentru fotocopierea documentelor si pentru luarea amprentelor. Acesta va insemna biroul mobil de pasapoarte, pentru persoanele care nu sunt din Timisoara si vor sa evite aglomeratia de la biroul clasic.

Deplasarile se vor face pe toata raza judetului Timis in perioada sarbatorilor de iarna si in perioada estivala. “Am vrut sa venim in sprijinul cetatenilor care nu se pot deplasa la Serviciul de Pasapoarte si am identificat aceasta solutie. Prima oprire va fi la Sannicolau Mare. Am ales perioada estivala si cea a sarbatorilor, pentru ca atunci avem cel mai mare flux de doritori”, a declarat Mircea Bacala, prefectul judetului Timis.

In perioada urmatoare se va intocmi un calendar al localitatilor, in functie si de cererile oamenilor. Acestia vor fi anuntati in timp util, pentru a se prezenta la birou cu toate documentele necesare. Ulterior, pasaportul va fi trimis prin posta de la Timisoara, sau, daca nu este urgent, exista posibilitatea de a fi ridicat la urmatorea vizita a biroului mobil.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO