Solutie inedita pentru subpasajul Piata Victoria. Primaria cauta investitor privat si ofera „onoare”

03-04-2013 17:48


timisoara,reflexie in apa

In bugetul pe anul 2013 al Primariei Timisoara nu se regaseste nici macar un leu pentru realizarea subpasajului din Piata Victoria. Asta pentru ca in momentul de fata nu exista finalizat niciun studiu de fezabilitate si nici un proiect tehnic.

Pentru a economisi bani, administratia locala a venit cu o initiativa inedita pentru un proiect de o asemenea anvergura: studiul de fezabilitate si proiectul tehnic sa fie platite de un investitor privat. Acesta din urma va primi din partea municipalitatii multa... "onoare".

Asa cum am facut apel la mediul privat sa finanteze amenajarea strazii Marasesti, a unei gradinite, a unei scoli si asa mai departe, fac apel la investitorii privati sa contribuie si la acest obiectiv. Sa fie o donatie si vorbesc la modul cel mai serios”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Singurul beneficiu pe care investitorul privat il va avea, va fi o placuta pe care vor fi inscriptionate numele si contributia adusa pentru realizarea studiului. Acest lucru va fi posibil numai peste cativa ani, atunci cand va fi finalizata constructia.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO