Ce ofera un restaurant din Timisoara in meniu, i-a facut pe politistii locali sa ii amendeze pe proprietari de 15 ori

16-01-2014 10:23


alcool

Amenzile nu par sa ii sperie pe proprietarii unui restaurant din Complexul Studentesc. In mai putin de un an de zile, acestia au fost sanctionati de 15 ori pentru aceeasi fapta.

In luna martie a fost adoptata o Hotarare de Consiliu Local, care interzice comercializarea de bauturi alcoolice in Complexul Studentesc. Aceasta hotarare nu este respectata, iar proprietarii prefera sa incaseze amenzi si mai apoi sa le conteste in instanta.

"Potrivit actului normativ se interzice cu desavarsire comercializarea bauturilor alcoolice in perimetrul Campusului Studentesc. Daca in urma verificarilor efectuate pe parcursul anului trecut si inceputul acestui an, reprezentantii societatilor comerciale s-au conformat, una dintre societati, a continuat sa comercializeze bauturi alcoolice, fiind sanctionata pentru aceasta fapta inclusiv in cursul zilei de marti cu amendă de 2500 lei", au transmis reprezentantii Politiei Locale.

Societatea comerciala a incasat in total, de anul trecut pana in prezent, amenzi in valoare de 30.000 de lei.

Potrivit reprezentantilor Politiei Locale, societatea nu poate fi inchisa pentru ca hotararea de Consiliu Local, in baza careia au fost acordate amenzile, nu prevede acest lucru.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO