Rromii din Timisoara au dat o petrecere fastuoasa de Sfanta Maria,la care si-au expus bolizii de lux

Ultima actualizare: 19-08-2013 06:51
masini scumpe, chef rromi

 Petrecere cu fast, joi, in centrul Timisoarei. Unul dintre cei mai cunoscuti rromi din clanul Nisconi nu s-a uitat la bani cand a sarbatorit totodata onomastica unui membru din familie si a 54-a aniversare a acestuia, cu ocazia zilei de Sfanta Maria.

“Astazi implinesc 54 de ani. Nepotii mei si sotul meu mi-au facut surpriza asta, eu n-am stiut. Numai astazi m-am pomenit cu porcii si cu mesele", a spus Maria Nisconi, sarbatorita.

In curtea palatului tiganesc, micii si friptura sfaraiau pe gratarele incinse, iar purcelusii se perpeleau la protap. Gazdele au ales pentru aceasta zi de sarbatoare unele dintre cele mai scumpe bauturi, special aduse din Germania.

"Astazi am pregatit purcelusi la protap, coaste, frigarui si aripioare. Bauturile sunt fine, au adus domnii din Germania, cea mai scumpa ajunge la 300 de euro", a spus Osi Cristescu, ospatar.

La eveniment, invitatii au pasit pe covorul rosu printre masini de sute de mii de euro, mai ceva ca la salonul auto din Paris. Atmosfera de petrecere a fost intretinuta de un solist care a venit de la Bucuresti pentru acest eveniment.

La petrecere au sosit si “invitati nepoftiti”. Un echipaj de politie si de jandarmerie au fost chemati la adresa de vecinii care s-au plans ca zgomotul pe care il face muzica este prea mare. Cu toate acestea, rromii si-au continuat distractia pana spre seara.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO