Ritmuri romantice in cluburile din Timisoara. Indragostitii sarbatoresc Valentine’s Day

14-02-2013 16:56


Valentine's Day

 Indragostitii au unde petrece in aceasta seara. Multe dintre cluburile din Timisoara au pregatit o seara speciala pentru cei care vor sa petreaca de Valentine’s Day.

 Tonul petrecerilor se va da in Swiss House, acolo unde Fely Donose si The Band vor interpreta cele mai frumoase melodii de dragoste. Evenimentul va incepe de la ora 20:30, iar cei care vor fi prezenti vor avea ocazia sa deguste prajituri si vin, iar la final vor putea participa la o tombola.

De la ora 21:00, in clubul Life Pub va incepe o petrecere atat pentru tinerii indragostiti, cat si pentru cei singuri care vor sa isi gaseasca perechea. Muzica ce va rasuna in surdina va fi una romantica, menita sa ii ridice pe toti la dans. Seria de concerte continua in Happy Pub, acolo unde The Weekend Band va urca pe scena pentru un concert de Valentine’s, special pentru indragostiti.

In Club Bunker va avea loc “Carnavalul Indragostitilor” cu muzica retro si multi petrecareti dornici sa sarbatoreasca ziua iubirii. In Scotish Pub, indragostitii se pot distra pe ritmurile muzicii celor de la Phaser, iar evenimentul va incepe de la ora 23:00.

Chiar si cei care sunt singuri au unde petrece. In Bruiaj, de la ora 22:00, incepe Singles Evening Out, “o petrecere fara de pereche” de Valentine’s Day.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO