Rechizitele se cumpara si din supermarket, si online. Cat platesti pentru ghiozdanul celui mic


Ultimul update: Duminica 15 Septembrie 2013 07:01
Data publicarii: Joi 12 Septembrie 2013 15:01
Categorie: Timiș
rechizite scolare

Au mai ramas doar patru zile pana incepe scoala. Parintii au intrat pe ultima suta de metri, in goana dupa rechizite pentru copii. Ca in fiecare an, oferta este variata mai ales ca, pe langa marile magazine, au intrat in competitie si magazinele online.

Daca supermarket-urile si hypermarket-urile se bazeaza pe vanzarea rechizitelor la bucata, magazinele online au optat pentru comercializarea rechizitelor la pachet. De exemplu, un set de cinci caiete A5 dictando, cu 48 de file, frumos colorate cu personajele favorite ale copiilor, costa intre 16 lei si 22 de lei. Totusi, cumparat individual dintr-un hypermarket, un caiet asemanator costa intre 1.2 lei si 1.7 lei. In cazul in care doriti sa alocati un buget mai mic cumparaturilor pentru noul an scolar, puteti opta pentru un caiet simplu, fara desene, care costa 0.85 de lei.

Parintii care vor sa bage mana mai adanc in buzunar pot cumpara un caiet premium, de cea mai buna calitate, care contine 80 de file, la pretul de 5.69 de lei.

Intr-un supermarket, un penar care contine pixuri, stilou, creioane si carioci, costa 33 de lei. Intr-un magazin online, preturile pentru penare asemanatoare, sunt cuprinse intre 30 si 35 de lei, in functie de calitatea produselor.

Pentru un caiet de biologie, un parinte trebuie sa plateasca intr-un hypermarket 70 de bani, in timp ce un caiet de muzica de 24 de file costa 1 leu. Pentru unul de Tip 1, destinat elevilor din clasa intai, parintii vor scoate din buzunare doar 55 de bani.

Online, ghiozdanele au preturi variate care pornesc de la 40 de lei si pot depasi 300 de lei, in functie de calitate si marime, iar intr-un supermarket le puteti achizitiona la preturi cuprinse intre 20 si 400 de lei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO