Razie de amploare. Peste 400 de politisti au verificat localurile din Timisoara si au dat amenzi de aproape 80.000 de lei

Ultima actualizare: 19-03-2014 06:51
razie timisoara

 Zeci de baruri si cluburi din Timisoara au fost verificate, vineri noaptea, de peste 400 de politisti. Oamenii legii au dat amenzi in valoare de aproape 80.000 de lei.

Politistii de la investigatii criminale si cei de la investigarea fraudelor impreuna cu reprezentanti ai ITM, OPC ANAF SI DSV au actionat pentru prevenirea evaziunii fiscale si a faptelor antisociale.

Actiunea s-a indreptat atat asupra cluburilor si baruriloir de pe raza municipiului, cat si asupra oamenilor fara adapost. In cadrul verificarilor, oamenii legii au depistat  soferii sub influenta alcoolului la volan, retinand 58 de permise de conducere si  7 certificate de inmatriculare pentru autoturisme.

Cei peste 400 de politsti au intrat in 78 de unitati comerciale si au controlat 258 de autovehicule.

In urma actiunii, oamenii legii au constatat 16 infractiuni si au aplicat 726 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor rutiere, incalcarea prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, precum si pentru activitati de comert ilegal.

Valoarea totala a sanctiunilor aplicate de politisti a fost de aproximativ 80.000 de lei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO