Proxeneti prinsi la vama Cenad. Duceau fete la clienti in Austria

23-03-2012 12:16


Cei doi barbatii prinsi aseara sunt ultimii membri ai retelei. Alti cinci au fost saltati de oamenii legii la inceputul lunii. Ei erau cei care se ocupau de clientii din strainatate ai tinerelor.

Cand au fost prinsi, indivizii erau insotiti de doua tinere ce urmau sa fie duse in Austria, unde erau asteptate deja de clienti. Politistii de la Crima Organizata le monitorizau miscarile de mai multe saptamani, asa ca nu i-au lasat sa iasa din tara. Unul dintre indivizi, cetatean austriac in varsta de 32 de ani este administratorul unor bordeluri din Austria. Mai mult, in 2007 a fost condamnat pentru trafic de persoane si vatamare corporala. Celalalt barbat, in varsta de 30 de ani avea misiunea sa transfere banii din Austria catre Romania dar si sa promoveze cele doua bordeluri din strainatate.

Bordelul ce functiona sub paravanul unui club de noapte a fost descoperit acum trei saptamani. Politistii au dus atunci mai multe persoane la audieri. Au aflat astfel ca zeci de fete, printre care si minore, au fost traficate, unele dintre ele chiar si in Elvetia si Austria.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO