Promovarea din autocar: jucatorii lui ACS Poli erau pe drum cand au aflat ca vor juca in Liga I

31-05-2013 12:40


fotbalisti ACS Poli Timisoara

 Fotbaliştii lui Velcea au sărbătorit promovarea pe şoseaua dintre Baia Mare şi Satu Mare. Astăzi, sunt aşteptaţi la Timişoara.

 Echipa mutate vara trecută de la Recaş la Timişoara a reuşit să promoveze în prima ligă, cu o etapă înainte de finalul sezonului. Jucătorii s-au bucurat de această performanţă singuri, în autocar, după ce întreg sezonul au jucat cu o medie de mai puţin de 1.000 de spectatori pe teren propriu.

Timişorenii au terminat la egalitate meciul jucat în deplasare, cu Maramureş Baia Mare şi, pentru a promova, aveau nevoie ca Damila Măciuca să piardă la Râmnicu Vâlcea. Cele două meciuri au început la aceeaşi oră, însă partida de la Vâlcea a fost întreruptă în minutul 65, la scorul de 0-0, din cauza ploii torenţiale şi a strării impracticabile a terenului. S-a stabilit ca jocul să se reia a doua zi, însă arbitrul s-a răzgândit după aproape o oră. Ultimele 25 de minute ale meciului s-au jucat aseară, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde, la ora 21, astfel că ACS Poli a promovat mathematic în Liga I. Jucătorii erau deja pe drum, în autocar, supăraţi pentru că nu au învins la Baia Mare, însă vestea de la Vâlcea a declanşat sărbătoarea în vehicul. Fotbaliştii şi antrenorii au petrecut noaptea la Satu Mare, iar astăzi vor ajunge acasă. Echipa lui Velcea va sărbătorii împreună cu suporterii miercuri, când vor juca pe teren propriu, în ultima etapă, cu FC Bihor.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO