Poli Timisoara va renunta la Roman si Filip daca nu va reusi sa-i transfere pana joi

Dată publicare: 09-01-2012 10:31
Dată actualizare: 27-10-2012 20:24


steliano filip

Marian Iancu e deranjat că omul care deţine drepturile federative ale celor doi juniori, Dan Pitpaiac, nu este de găsit

Internaţionalii de juniori de la LPS Banatul, Alin Roman şi Steliano Filip (foto), au fost înscrişi de Marian Iancu pe lista priorităţilor în ceea ce priveşte achiziţiile iernii, însă trecerea acestora în curtea lui Poli Timişoara ar putea să nu se mai realizeze.

Cei doi au jucat în turul campionatului sub formă de împrumut la FC Maramureş Baia Mare şi sunt legitimaţi la Avicola Buziaş, club care îi deţine în coproprietate cu LPS Banatul. Preşedintele lui Poli spune că a încercat să îl contacteze pe Dan Pitpaiac, conducătorul grupării din Buziaş, însă acesta nu este de găsit. „Chivorchian ajunge azi în Timişoara şi are împuternicire din partea mea să negocieze pentru Filip şi Roman. Dar, dacă nu vom ajunge la o înţelegere până joi, renunţăm definitiv la cei doi. Sunt jucători crescuţi pe bani publici cu LPS Banatul, pentru care noi trebuie să negociem cu alte cluburi private. Vom discuta şi cu directorul de la LPS Banatul, să vedem exact care e situaţia lor, dacă liceul mai are ceva procent din proprietatea lor. Îl căutăm de două săptămâni pe domnul Pitpaiac şi nu îl putem găsi. Acum, când a ajuns Chivorchian în Timişoara să discute cu el, am înţeles că el a şi plecat în Germania. Asta e, dacă nu vom reuşi să îi luăm până joi, vom renunţa la ei. Or să plece alţii în Spania în cantonament, în locul lor. Ei să joace la Maramureş şi să dea Dumnezeu să se realizeze de acolo, dacă ei cred că aşa e mai bine. Oricum, cred că răspunzători sunt şi părinţii”, a declarat Marian Iancu.

Poli a anulat cantonamentul din Ungaria

Poli avea programate pentru această pauză competiţională două cantonamente, unul în Ungaria şi altul în Spania, la Marbella. Pregătirea centralizată din ţara vecină a fost însă anulată, astfel că, între 26 ianuarie şi 4 februarie, echipa lui Velcea va rămâne la Timişoara. Al doilea cantonament, programat la Marbella în perioada 12-24 februarie, rămâne încă în picioare.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO