Poli, intinerita masiv! Iancu: „Petcut si Zagrean vor fi cei mai in varsta jucatori”

06-01-2012 14:14


poli saluta galeria

Alb-violeţii urmează modelul celor de la Ajax amsterdam. Planul lui Marian Iancu, de a coborî media de vârstă a echipei sub 23 de ani, prinde contur după iminentele plecări ale lui Tameş, Curtean şi Goga.

Iulian Tameş era singurul jucător din lotul Timişoarei trecut de 30 de ani, iar clubul încearcă să îl trimită la o altă echipă. Goga, care în luna iulie va împlini 28 de ani, era, după Tameş, cel mai bătrân jucător de la Timişoara.
În locul vedetelor, la Poli au venit Rover Cârstea (22 de ani) şi George Petcuţ (25 de ani), urmând ca săptămâna viitoare să se realizeze şi transferurile lui Roman şi Filip, fotbalişti care îşi vor serba majoratul în acest an. „Zăgrean şiPetcuţ, care vor împlini 26 de ani anul acesta, vor fi cei mai în vârstă jucători din lot. Trebuie să întinerim serios lotul. Nu avem nevoie în Liga a II-a de jucători trecuţi de o anumită vârstă. Poate, dacă vom fi la anul în prima ligă, vom aduce doi-trei jucători experimentaţi, pentru echilibrul psihic al echipei”, a spus Marian Iancu.

Iancu: „Sepsi e cel mai greu de vândut”

Patronul lui Poli l-a inclus pe lista de plecări şi pe Laszlo Sepsi, însă spune că posibilitatea ca fundaşul de 24 de ani să rămână la Timişoara şi în retur este destul de mare. „Sepsi este cel mai greu de transferat în acest moment”, a spus Iancu. Principalul impediment este preţul cerut de timişoreni pentru fotbalistul de bandă stângă: 1,2 milioane de euro, sumă ce trebuie achitată către Benfica Lisabona.
Date fiind transferurile realizate sau pe cale să se realizeze, Poli Timişoara ar putea arăta astfel în returul de campionat:

Lepmets (25 de ani) – Mera (25), Scutaru (24), F. Ilie (19), Sepsi (24) – Ricketts (24), Gorobsov (22), Petcuţ (25), Filip (18) – Zăgrean (25), Cârstea (22).

* s-a luat în considerare varsta implinita de jucatori pana la 1 iunie 2012
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO