Poli, in joc de glezne. Autoritatile amana din nou decizia de a ajuta sau nu echipa de fotbal

Ultima actualizare: 28-04-2012 09:06
poli timisoara,steaua

Saptamana viitoare s-ar putea supune la vot un proiect de hotarare pentru un nou contract intre Primarie si club, dar Poli nu are nicio şansa sa primeasca atat de multi bani cat cere Marian Iancu.
 

Poli Timisoara e intr-o situatie critica din punct de vedere financiar, iar patronul echipei ameninta ca va lasa clubul sa moara daca autoritatile nu vor semna un nou contract cu Poli.

Un raspuns concret din partea autoritatilor intarzie sa apara, insa a aparut un semnal pozitiv, chiar daca lucrurile se intampla cu incetinitorul. „A fost o intalnire saptamana trecuta a consilierilor locali cu reprezentantii clubului. Au fost prezenti 14 consilieri din 27, iar din partea conducerii lui Poli a venit domnul Chivorchian. Consilierii vor propune un proiect de hotarare care va fi discutat in urmatoarea sedinta de plen”, a spus Adrian Orza. Viceprimarul Timisoarei spera ca votul va fi favorabil clubului. „Avem un lot bun, se apropie o sarbatoare importanta pentru istoria clubului, e aproape sa revina si palmaresul şi sper ca lucrurile acestea sa conteze in decizia pe care o vor lua consilierii, sa fie o decizie care sa-i asigure clubului o perspectiva existentiala, dar una care sa fie corecta si legala”, a declarat Orza.

Bungau: „Nici nu avem garantia ca promovam”

Unul dintre consilierii locali prezenti la intalnirea de saptamana trecuta, Ionel Bungau, un fost jucator al alb-violetilor, este dezamagit in primul rand ca Marian Iancu nu a venit sa discute personal cu autoritatile. „Nu s-a ajuns la un numitor comun. In primul rand, pe noi ne-a interesat sa vina domnul Iancu, insa dansul a preferat sa isi trimita iar reprezentanti la aceasta intalnire. As minti daca as spune da sau nu, chiar nu stiu daca se va vota semnarea unui nou contract. Iar domnul Iancu isi schimba discursul de pe o zi pe alta. Acuma spune ca pleaca, apoi ca revine, apoi il face praf pe primar, inainte a vorbit cum a vorbit despre Grindeanu si despre Ostaficiuc...”, a spus Bungau.

Fostul fotbalist spune ca, daca Poli va primi un ajutor din partea autoritatilor, acesta va fi mult mai mic decat cel solicitat de Marian Iancu (3,8 milioane de euro in urmatorii doi ani). „Se va redacta acel proiect de hotarare in care se exprima ce ne dorim noi, consilierii. Vom mai discuta maine sau poimaine cu cei de la consiliul judetean, iar in urmatoarea sedinta de plen vom vedea ce va fi. E un semnal pozitiv pentru club acest proiect, dar sa fie clar ca suma pe care am putea sa o dam nu va fi nici pe departe atat de mare pe cat solicita clubul. Ei vor aproape doua milioane de euro in Liga a II-a si nici macar nu avem garantia ca vom promova. Asta pentru ca nu se stie daca vom lua licenta. Domnul Iancu are datoriile alea pentru Brezinsky si nu mai stiu cine”, a afirmat Ionel Bungau.

O concluzie ingrijoratoare pentru club este insa cea formulata de Adrian Orza.

Multi consilieri au pareri personale total opuse fata de discursul pe care il au in public. Ma deranjeaza ca una se spune in public si alta, in spatele usilor inchise”, a declarat viceprimarul Timisoarei.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO