Poli a pus ochii pe golgheterul Ligii a II-a! Rover Carstea ar putea ajunge la Timisoara

Ultima actualizare: 28-04-2012 09:08
rover carstea

Pitesteanul Rover Carstea spune ca sefii clubului banatean l-au abordat dupa meciul pierdut de FC Arges cu 0-3 pe „Dan Paltinisanu”

Cel mai bun marcator al lui FC Arges in acest sezon ar putea schimba echipa din sezonul viitor. Rover Carstea va juca tot in alb-violet, insa la 400 kilometri distanta de Pitesti.

Conducatorii lui Poli Timisoara l-au contactat pe atacant dupa meciul direct jucat in acest sezon pe stadionul „Dan Paltinisanu”, pierdut de argeseni cu 0-3. "Dupa meciul direct, au venit cei de la Timisoara la mine sa ma intrebe cat mai am contract si cat ar cere cei de la FC Arges pe mine. M-a impresionat interesul lor, dar totul trebuie sa se discute intre cele doua cluburi", a declarat Carstea. Acesta mai are aproape trei ani contract cu FC Arges, astfel ca, daca îl doresc cu adevarat, timisorenii nu vor avea cum sa îl ia gratis. "Eu am contract cu FC Arges pana în 2014, semnat abia în vara acestui an. Daca nu semnam prelungirea, ajungeam la echipa a II-a", a mai spus atacantul pitestean.

Stanciu confirma discutia

Pentru ca Rover Carstea sa ajunga la Timisoara va trebui ca Poli sa îsi rezolve mai întai problemele financiare. De asemenea, achizitionarea argeseanului ar putea depinde de vanzarea lui Goga sau a altor atacanti ai banatenilor. O parte din banii pe care timisorenii îi vor primi din eventualele vanzari ar urma sa fie folositi pentru cumpararea lui Carstea.
„Ne-am interesat de mai multi jucatori, nu numai de el. Sigur, e un jucator interesant, dar nu e singurul interesant de la FC Arges. Însa a fost doar o discutie, l-am întrebat daca ar fi dispus sa vina aici, nu am avut nicio discutie cu cei din conducerea lui FC Arges. Acum avem cinci atacanti în lot, nu suferim la capitolul asta. Poate din vara încolo am putea avea nevoie de atacanti”, a declarat team managerul Timisoarei, Daniel Stanciu.

„Primul obiectiv al nostru este bugetul, însa administratia sportiva nu sta pe loc, urmarim în continuare jucatori”
Marian Iancu, presedinte Poli Timisoara
„Interesul meu este sa joc meci de meci, si sunt convins ca evolutiile mele nu vor ramane neremarcate”
Rover Carstea, atacant FC Arges
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO