Piata noua si… terasa, in cartierul Soarelui. Cum va arata o constructie inceputa in urma cu 10 ani

19-03-2013 15:24


piata soarelui

Veste buna pentru timisorenii care locuiesc in cartierul Soarelui. Administratia locala impreuna cu societatea Piete S.A. vor reamenaja o constructie din aceasta zona, care va fi transformata in piata.

Specialistii din cadrul primariei au realizat deja mai multe schite despre cum ar putea arata noua piata din cartierul Soarelui. Aceasta ar urma sa fie amenajata in locul unei cladiri a carei constructie a inceput in urma cu zece ani, insa ulterior a fost abandonata. De atunci, cladirea este in paragina.

Expertii au spus ca structura de rezistenta nu este afectata, deci ce a fost construit se poate pastra. Piata va fi chiar in mijlocul cartierului. Aceste desene reprezinta viziunea a ceea ce se doreste acolo. Nu e un proiect megalomanic, e unul bine dimensionat”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Reamenajarea actualei cladiri trebuie sa inceapa inca din acest an, iar din 2014, timisorenii ar trebui deja sa cumpere legume si fructe din noua cladire. La ultimul nivel al constructiei, ar trebui sa fie amenajata si o terasa.


Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO