Petreceri si concursuri pentru cei care sarbatoresc Halloween-ul in cluburile din Timisoara

31-10-2012 16:42


halloween club

 Sarbatoarea de Halloween este din ce in ce mai prezenta si la noi in tara, dupa ce am imprumutat-o de la americani. In noaptea de 31 octombrie, tinerii se costumeaza in diverse personaje, care mai de care mai terifiante si merg la distractie.

 Cluburile din Timisoara se conformeaza cu aceasta dorinta a tinerilor de a petrece... costumati. Astfel, noaptea aceasta a fost rezervata vrajitoarelor, fantomelor, scheletelor si altor costumatii specifice Halloween-ului. Nici simbolul sarbatorii, dovleacul, nu va lipsi din decor. Ca sa isi atraga cat mai multi clienti, localurile se intrec in oferte si concursuri.

De exemplu, Porky’s, un club din Complexul Studentesc a pregatit o seara plina de surprize. Petrecaretii sunt asteptati aici inca de la ora 23:00 pentru ca, pana la miezul noptii, cei care vin fara costum sa se poata pregati corespunzator. Ei vor fi pictati pe fata pentru a avea o infastisare cat mai terifianta. Se vor da si premii pentru personajele „inedite”. Organizatorii au mai pregatit o surpriza pentru cei care aleg sa isi petreaca noaptea de Halloween la Porky’s. Vor premia cea mai reusita costumatie de... porc.

Scottish Pub
pregateste o petrecere care sa-i incalzeasca pe clientii fideli pentru concertul formatiei PUBLIKA. Miercuri noaptea va fi un Halloween Party, in care cei costumati vor primi shot-uri din partea casei, iar joi fanii trupei PUBLIKA sunt asteptati la un concert incendiar. Bautura pe gratis vor mai primi si „mascatii” care vor sarbatori Halloween-ul in Noa Cafe.

Petreceri de Halloween vor avea loc in aceasta noapte si in cluburile Le Cinema, WakeUp, Life Pub, Ibiza, Bugar’d sau Club 30.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO