Peste 1300 de joburi, disponibile la cel mai mare targ de cariera din Timisoara. Cand si unde are loc evenimentul

Ultima actualizare: 16-03-2014 06:53
targ cariera

 40 de companii vor fi prezente in urmatoarele doua zile la Timisoara pentru a-si prezenta ofertele de munca, in cadrul unui targului de cariera Angajatori de Top. La eveniment sunt asteptati in jur de 5000 de vizitatori.

 Targul de cariera va avea loc in perioada 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Cei care se afla in cautarea unui loc de munca vor avea la dispozitie peste 1300 de oportunitati de cariera oferite de 40 de companii participante la targ.

Locurile de munca disponibile la acest eveniment sunt destinate atat profesionistilor, cat si studentilor sau absolventilor. 27 la suta dintre joburi sunt pentru candidatii cu pana la 1 an de experienta, 61 la suta sunt pentru tineri intre 1-5 ani de experienta si 13 la suta sunt destinate candidatilor cu peste 5 ani experienta.

Angajatori de TOP reprezinta o experienta importanta pentru cei care sunt in cautarea unui job. Un astfel de eveniment aduna intr-un singur loc un numar semnificativ de companii care au deschise oportunitati de cariera atat pentru profesionisti cat si pentru cei fara experienta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO