Perseverenta alaturi de talent. Trupa DFC a revenit pe scena de la Romanii au talent in noua formula

23-03-2012 22:52


Romanii au talent

 Si la cea de-a patra editie a show-ului “Romanii au talent”, timisorenii au stiut sa faca spectacol. Doua numere artistice au reusit sa impresioneze publicul si au trecut in urmatoarea etapa.

 Trupa Dance Fiction Crew a participat si in primul sezon la “Romanii au talent”, numai ca, de aceasta data au revenit intr-o noua formula. Cei doi membri ai trupei DFC, din care facea parte si Robo, in sezonul intai al concursului, au adus cu ei doi pusti, pentru a impresiona atat publicul cat si juriul. Si daca anul trecut au ajuns pana in semifinale, si-au spus ca poate de data aceasta “vor avea mai mult noroc”.

La sfarsitul dansului, intreg publicul a fost in picioare si a strigat tare “DFC, DFC!”

“Actul in sine m-a cucerit de la inceput pana la sfarsit. Ati continuat, reinventandu-va”, le-a spus Andi Moisescu. Andra s-a bucurat si ea foarte mult sa ii revada pe scena, insa Mihai Petre nu a ezitat sa le faca observatii cu privire la dans: “M-am bucurat cand v-am revazut. Cel mai important e ca ati venit intr-o noua formula, ca nu a fost sfarsitul pentru voi. Ati venit ca o trupa foarte serioasa, profi, cu costume potrivite. Cu dansul, mai aveti putin de lucrat. Dar simt ca parca v-as vedea intaia data!”, a spus Mihai Petre.

Trupa DFC a primit trei de “DA” din partea juriului.

Vezi aici momentul trupei DFC! 


Si doamna Angela Cora a lasat juriul impresionat atunci cand, la cei 54 de ani ai sai, a urcat pe scena facand demonstratii de acrobatie si echilibristica. Si nu oricum, ci insotita de cainele ei, in varsta de 12 ani.

Femeia a vrut sa demonstreze tuturor ca “se poate si la aceasta varsta”.

Mihai Petre a dat primul X, ingrijorat fiind de faptul ca femeia a facut demonstratii de acrobatie cu cainele pe picioare si dupa gat. “Se vede ca aveti o experienta indelungata, asta e viata dvs. V-am oprit la un moment dat pentru ca nu mi-a placut cand ati luat cainele. Nu era corect fata de caine. Are 12 ani, poate va ganditi sa-i dati o pauza. Ce ati facut dvs a fost extraordinar, aveti tot respectul meu”.

Totul s-a terminat insa cu aprecieri din partea juriului, iar doamna Angela a primit trei de “DA”si a trecut in etapa urmatoare.

Uite ce acrobatii face la cei 54 de ani ai sai!

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO