O familie cere daune morale de 300.000 de euro de la Apele Banat, dupa ce o ruda a lor a murit inecata in Bega. VIDEO

Ultima actualizare: 21-02-2014 00:22

  O familie din Timisoara a dat in judecata Apele Banat, dupa ce un barbat de 67 de ani, a cazut de pe un stavilar, direct in raul Bega si s-a inecat.

Nenorocirea s-a intamplat la sfarsitul lunii trecute, cand victima plecase acolo la pescuit. Familia lui acuza institutia ca nu a acoperit cu grilaje de fier gaurile mari din stavilar si cere despagubiri de 300.000 de euro. Reprezentantii companiei Apele Banat dau insa vina pe hotii care fura periodic grilajele pentru a le vinde la fier vechi.

Tragicul eveniment s-a petrecut pe 23 ianuarie 2014. Trupul barbatului a fost zarit plutind pe apa de un barbat care isi plimba cainele lup. In acel moment, omul a sunat la 112, iar pompierii ajunsi la fata locului au scos cadavrul din apa.

Familia arata cu degetul spre Administratia Bazinala a Apelor Banat. Rudele victimei spun ca daca ar fi existat la stavilar acele grilaje metalice, barbatul ar mai fi fost acum in viata.

Alin Socol, avocat: "Astazi a fost depusa actiunea. Va trebui sa depunem si fotografiile de la fata locului. Am depus fotografiile inclusiv de ieri pentru a demonstra faptul ca parata nici macar in al 13-lea ceas nu a acoperit acele canale cu grilajele metalice".

De cealalta parte, reprezentantii Apelor Banat spun ca de vina sunt hotii care fura grilajele de fiecare daca cand sunt inlocuite.

Dan Ardelean, inginer sef la Administratia Bazinala a Apelor Banat: ,,El (n.r. stavilarul) a fost prevazut cu balustrazi de protectie, capace la acele goluri unde s-a intamplat nenorocirea. In jurul anului 2000 am procedat la refacerea constructiei in sine, dar din pacate, ulterior, din nou au fost vandalizate".

Familia victimei le cere acum responsabililor de la Apele Banat, daune morale de 300.000 de euro.

Descoperire macabra facuta de o catelusa lup in apele raului Bega. VIDEO

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!