Miros de weekend. Vezi ce petreceri pregatesc cluburile din Timisoara in acest sfarsit de saptamana

05-10-2012 12:16


Ziua Indragostitilor in club

 Muzica pe toate gusturile, bauturi diversificate, fete frumoase si atmosfera incendiara. Timisorenii pusi pe distractie nu vor ramane indiferenti la evenimentele inedite organizate in cluburile din oras in acest weekend.

 In functie de locul preferat, chefurile se tin lant in orasul de pe Bega, iar temele sunt diverse. Cei care aleg sa isi petreaca seara de vineri in Fratelli Lounge&Club, trebuie sa se pregateasca pentru o noapte salbatica. La evenimentul “Born to Be Wild”, timisorenii se vor simti “free as the birds in the sky, powerful as the mighty tiger”, asa cum promit organizatorii evenimentului. Dj Johnny Da Mix este din nou la Timisoara pentru a surprinde inca o data cu stilul sau unic de muzica. Distractia incepe dupa ora 23:30.

In aceeasi seara, Club Madness ii invita pe amatorii de petreceri sa se intoarca la… scoala. Nu la propriu, ci doar sa petreaca intr-o atmosfera studenteasca. “Back to School Party” se anunta a fi un eveniment plin de surprize. Cei care isi doresc o atmosfera de vineri seara intr-un cadru mai linistit, pot participa la concerul trupei Phaser. Acesta va avea loc la Eve Fashion Lounge, de la ora 21:00. Karaoke Party poti face in Life Pub de la ora 21:00, unde se anunta o seara magica cu shot-uri pentru cei prezenti. Intrarea este libera. Zambara te invita la o petrecere cu cele mai tari ritmuri electronice propuse de NoiDoi si Snazu.

Sambata, Club No Name prezinta “Project Saturday”. Incepand din 6 octombrie, un nou concept de party se lanseaza in Timisoara, avandu-l ca personaj principal pe DJ Nutsu. Pentru a afla mai multe detalii, esti asteptat la distractie in fiecare sambata de la ora 23:00. Fetele au intrarea libera.

In Life Pub te asteapta o super petrecere cu incepere de la ora 21:00, pana dimineata. Toti cei prezenti vor avea parte de multe oferte, shot-uri si nu in ultimul rand muzica buna intretinuta de Dj DaS@int. 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO