Mera comenteaza zambind proiectul arenei timisorene: „Sper sa joc si eu un meci pe noul stadion”

01-02-2012 14:55


ioan mera,poli timisoara

Fotbaliştilor le vine greu să creadă că stadionul proiectat de CJT va fi construit în mai puţin de trei ani.

Ioan Mera, unul dintre fotbaliştii de bază ai lui Poli Timişoara, şi-ar dori să joace pe noul stadion de 30.000 de locuri, care ar urma să fie construit la Timişoara începând cu anul viitor. Fundaşul este însă realist şi crede că arena va fi gata abia când el va fi aproape de finalul carierei.

„Am văzut ce stadion ni se pregăteşte, sper să fie şi adevărat şi sper să se şi facă, pentru că Timişoara merită un astfel de stadion. S-a făcut în alte oraşe, de ce nu s-ar face şi aici? Sper să ajung să joc şi eu un meci sau două pe noul stadion”, a declarat jucătorul în vârstă de 25 de ani.

Nu-i e frică de adversarii din Spania

Poliştii au plecat în această dimineaţă în cel de-al doilea cantonament al iernii, de la Marbella (Spania), acolo unde vor juca meciuri amicale cu câteva dintre echipele puternice din centrul şi estul Europei. „Sper să ne antrenăm foarte bine acolo şi să facem nişte rezultate bune în amicalele pe care le avem, pentru că întâlnim nişte echipe foarte puternice. Suntem şi noi fotbalişti, nu? O să încercăm să câştigăm fiecare meci. Eu cred că o să facem faţă”, a spus Mera.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO