Maia Vidal va fi artist rezident la Festivalul PLAI. Cantareata vine pentru prima data la Timisoara

Ultima actualizare: 08-06-2013 00:43
maia vidal

 Artista din Statele Unite ale Americii va concerta in aceasta toamna pentru prima data la Timisoara. Ea va urca pe scena in toate cele trei zile ale festivalului, evenimentul fiind la a doua editie in care mizeaza pe un artist rezident.

 Maia Vidal a lansat pana acum doua albume, iar primul, “God is my bike”, a fost nominalizat pentru cel mai bun material “indie” al anului 2011. Cel de-al doilea material discografic a fost lansat in decursul acestui an.

Artista s-a nascut in Statele Unite ale Americii, dintr-un parinte francez si altul japonezo-german. Ea a crescut in Montreal, insa in momentul de fata isi imparte timpul intre orasele Europei, acolo unde are cele mai multe spectacole. Maia Vidal a sustinut concerte in Franta, Spania, Germania, Elvetia, Belgia, Olanda, Marea Britanie, iar in aceasta toamna va ajunge si la Timisoara.

“Sound-ul folk-pop, vocea distincta si instrumentele ce o acompaniaza creeaza dependenta si, cu siguranta, publicul PLAI va simti la fel, dupa cele trei concerte care vor deschide fiecare seara a festivalului din acest an”, au transmis organizatorii evenimentului.

Festivalul Plai va avea loc loc in toamna acestui an, intre 13 si 15 septembrie, la Muzeul Satului Banatean.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO