JazzTM va fi organizat si in acest an, in Piata Victoriei din Timisoara. Cand va avea loc festivalul

07-01-2014 11:43


jazz tm

 Festivalul JazzTM va avea in acest an a doua editie. Reprezentantii Primariei Timisoara au stabilit data in care se va desfasura evenimentul pentru anul 2014, insa pana in momentul de fata nu se stie cine va urca pe scena din Piata Victoriei.

 JazzTM se va desfasura in acest an in perioada 11 – 13 iulie si va fi suprapus cu un alt festival de profil din vestul tarii, Festivalul International de Jazz de la Garana. Artistii care vor urca pe scena vor fi anuntati abia la inceputul lunii februarie.

Dan Diaconu, viceprimarul Timisoarei: “Un festival muzical creeaza un simbol pentru orasul care il organizeaza, devine parte din identitatea lui si o intareste. Festivalul JazzTM vine tocmai sa celebreze energia culturala vibranta a Timisoarei”.

Anul trecut Festivalul JazzTM s-a desfasurat in perioada 5-7 iulie, cu o saptamana inainte de Festivalul de la Garana. Bugetul evenimentului a fost de 100.000 de euro, iar pe scena au urcat nume sonore, precum Macy Gray, Richard Bona sau David Murray. Chiar si asa, timisorenii nu s-au prea inghesuit sa participe la festival.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO