Inna doneaza intreg onorariul de la concertul de Ziua Timisoarei Centrului de Diabet din Buzias

Ultima actualizare: 27-10-2012 14:49
Inna

Stefan Lucian, managerul Innei, a anuntat astazi ca cei 15.000 de euro pentru care Inna va concerta la Timisoara vor fi donati Centrului medical de la Buzias,singurul din tara unde sunt tratati copiii bolnavi de diabet si hemofilie.

 "Imi face placere sa cant pentru fanii mei din Romania, de aceea, am fost incantata atunci cand am aflat de propunerea de a concerta la Timisoara. Ma bucur ca pot sa fiu de ajutor, donand onorariul acolo unde este mare nevoie de acesti bani: Centrul Medical Buzias. Va astept la concert, sunt sigura ca alaturi de ceilalti colegi ai mei vom reusi sa facem o zi de sarbatoare frumoasa!", a declarat Inna.

Fondatorul Centrului de Diabet din Buzias, profesorul Margit Serban a primit vestea profund emotionata, si, cu lacrimi in ochi a declarat pentru stirileprotv.ro/vest: "Sunt asa de impresionata imi vine sa plang cand oamenii se solidarizeaza unde vad cauze nobile si ajuta. Am intreaga recunostinta si admiratie cand vad ca sunt oameni cu talent si ofera din castigul lor celor care se confrunta cu boala".

Si tu poti ajuta!

CUM POTI DIRECTIONA 2% DIN IMPOZITUL PE PROFIT AFLI SUNAND LA 0729.999.777

Oamenii de afaceri pot ajuta si ei directionand 20% din impozitul pe profit pe primele doua trimeste ale anului, bani care altfel s-ar pierde in visteria statului.

RO03BRDE360SV17690543600BRDBUZIAS
Titular Fundatia " CRISTIAN SERBAN"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO