In sapte parcuri din Timisoara vom avea internet gratuit! De cand este posibil acest lucru

12-07-2013 14:21


wireless

Timisorenii care se plimba in parcurile din zona centrala a orasului, ar putea intra gratuit pe internet. O firma de telefonie mobila s-a angajat ca pana in toamna sa monteze un sistem wireless in sapte parcuri din Timisoara.

Reprezentantii Primariei Timisoara au mai avut o astfel de initiativa in urma cu opt luni, insa nu s-a mai implementat nici pana acum.

Traian Stoia, viceprimarul Timisoarei: „A mai existat un proiect asemanator, cu wireless in parcuri, insa nu s-a mai implementat. A fost sublim, dar lipseste cu desavarsire. Cel de acum va fi implementat pana in toamna, aceasta este promisiunea”.

Internetul gratuit in cele sapte parcuri centrale trebuie sa il realizeze o firma de telefonie mobila, pe baza de sponsorizare. Acest lucru vine dupa ce reprezentantii primariei au renegociat contractul cu operatorul de telefonie mobila si internetul gratuit vine ca un bonus.

Potrivit viceprimarului, valoarea contractului pe care municipalitatea il are cu reteaua de telefonie a fost miscorata.

Astfel, daca pana in iunie Primaria Timisoara platea peste 5000 de euro lunar pentru convorbirile angajatilor, de acum va plati 2000 de euro in fiecare luna.

Internet wireless pentru cele mai importante parcuri din Timisoara. Vezi care sunt acestea

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO