Gratare incinse inca de la primele ore ale diminetii. Cum petrec timisorenii ziua libera de Rusalii

24-06-2013 11:47


gratar, iarba verde

 Cu toate ca cerul este innorat si sta sa ploua, zeci de timisoreni au incins gratarele inca de la primele ore ale diminetii.

 Cu mic cu mare, s-au dus la Padurea Verde si, chiar daca locul nu este amenajat, si-au intins paturile si au pregatit carnea pentru gratar.

“Desi ar fi trebuit sa fim la Biserica, asa cum se sarbatoresc Rusaliile la tara, acum e mai modern sa iesi in aer liber sis a faci un gratar, sa te simti bine”, a spus o timisoreanca.

Pentru ca astazi se sarbatoreste a doua zi de Rusalii si este zi libera legala, proba orala a examenului de Bacalaureat la limba engleza a fost amanata cu o zi.

“Astazi trebuia sa invat pentru Bacalaureat, dar pentru ca am invatat destul pe timpul anului, mi-am permis sa imi iau o zi libera ca sa nu fiu stresat la examen”, a spus un elev din Timisoara.

Cu toate ca lunea era ziua dedicata curateniei generale cele doua stranduri termale din Oradea au fost, astazi, aproape pline.  Si nu numai bugetarii au avut zi libera azi. Multi patroni si-au dat seama ca e mai bine sa isi lase angajatii sa se relaxeze la o baie.

Administratorii spun ca, avand in vedere vremea buna, se asteapta la cateva mii de clienti care sa se bucure de ziua libera, la strand.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO