Dupa cateva zile de canicula, RATT mareste portia de aer conditionat din mijloacele de transport

29-07-2013 15:42


ratt

In plin cod portocaliu de canicula, reprezentantii Regiei Autonome de Transport Timisoara s-au gandit sa mareasca intervalul orar de functionare a aerului conditionat din autobuze si troleibuze.

Astfel ca, incepand de astazi, instalatia de climatizare va functiona de la 08:00 pana la 21:00. Pana acum, aerul conditionat era pornit numai cand temperaturile depaseau 23 de grade Celsius, adica dupa ora 10. Totusi, veste buna data de RATT este valabila numai in cazul autobuzelor si troleibuzelor moderne, care sunt dotate cu clima. In cazul tramvaielor, singura gura de aer proaspat pentru calatori o reprezinta geamurile deschise, intrucat aceste mijloace de transport nu au climatizare.

De asemenea, reprezentantii regiei au luat decizia ca toate autobuzele autobuzele si troleibuzele care aveau instalatia de aer conditionat nefunctionala, sa fie scoase din circuit.

Pentru orice nefunctionalitate a instalatiei de climatizare in mijloacele de transport in comun, respectiv actele de indisciplina ale personalului de bord, va rugam sa le sesizati Primariei Municipiului Timisoara si Dispeceratului RATT la numarul 0356 803 716”, au transmis reprezentantii RATT.
 

Timisorenii se topesc in mijloacele de transport pana cand vine mesajul "salvator"

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO