“Dragostea se face in minim doi!” in acest weekend, la Timisoara. Ce surprize pregatesc cluburile

23-08-2012 11:45


Alex Velea

 Weekend-ul acesta petrecaretii nu dorm. Mai ales daca in cluburi sunt organizate evenimente care nu ii lasa sa stea in casa. In plus, orasul de pe Bega este weekend de weekend gazda unor nume sonore din industria muzicii romanesti.

 Distractia incepe inca de joi, iar clubul Heaven Outdoor a pregatit o surpriza pentru fanii lui Alex Velea. Cantaretul va sustine in aceasta seara un concert LIVE si va incanta publicul cu hituri celebre ca: “Don’t say it’s over”, “Cand noaptea vine”, “Whisper” si bineinteles, hitul serii va fi “Minim Doi”.

In aceeasi seara la River Deck se pregateste un eveniment care promite sa intretina publicul toata noaptea. “Everybody be cool, this is a party!” incepe la ora 23.

La Eve City Lounge joia aceasta se petrece in stil Indian. Atmosfera plina de mister, arome delicate si multa multa distractie, asta promit organizatorii. Daca iti doresti o seara de neuitat ca in Orientul Mijlociu, esti asteptat incepand cu ora 22.

Pentru unii weekend-ul incepe abia vineri, insa petrecerile continua in forta si in aceasta zi.  La Heaven Outdoor are loc finala Miss Heaven. Dupa un an plin de frumusete, in care luna de luna a fost aleasa cea mai frumoasa fata, se pregateste coronita finala pentru una dintre cele douazeci de concurente aspirante la acest titlu. Va fi un spectacol inedit, plin de surprize, frumusete, emotii si nu in ultimul rand invitati de onoare: Bianca Dragusanu si Patris Gerro.

Surprizele nu se termina aici. In aceeasi seara, la Pantheon este asteptata Corina, intr-un concert LIVE. In acelasi timp la club No Name va concerta Maximilian. Fanii acestuia vor trebui sa plateasca 20 de lei pentru biletul de intrare. Petrecerea incepe la ora 22.

Sambata, la Porto Arte este concert Pragu de Sus. Vesti bune pentru cei care vor sa participe: intrarea este gratuita. Evenimentul incepe la ora 21.

La Pantheon au loc preselectiile pentru Miss care au ajuns la etapa a doua. Saptamana trecuta, sapte fete s-au calificat pentru semifinala. Sambata aceasta, este randul altor douazeci de fete sa concureze pentru calificare. Evenimentul incepe dupa ora 23 si va fi prezentat de Mihai Mitoseru.

Heaven Outdoor incheie weekendul cu un invitat special venit din Franta: Djette Sarahina. Sub genericul “Extravadance Sensation” seara de sambata incepe la ora 23 si va tine pana dimineata.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO